İSTANBUL SANCAKTEPE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021 Yılı Yenilikçi İstanbul (YEP) ve Çocuklar ve Gençler (ÇEG) Mali Destek Programları Başvuruları Sonuçlandı

2021 yılı Yenilikçi İstanbul (YEP) ve Çocuklar ve Gençler (ÇEG) Mali Destek Programları kapsamında başvuruda bulunduğumuz "Sancaktepe İnovasyon ve Teknoloji Takımları Merkezi" Projemiz İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından destek almaya hak kazan 110 proje arasında yerini aldı.
2021 Yılı Yenilikçi İstanbul (YEP) ve Çocuklar ve Gençler (ÇEG) Mali Destek Programları Başvuruları Sonuçlandı

Yenilikçi İstanbul

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda çalışan İstanbul Kalkınma Ajansı'nın (İSTKA) Yenilikçi İstanbul Mali Destek Programı ve Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programlarında; kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, üniversiteleri içeren kurum ve kuruluşlarla yapılan işbirliği ile İstanbul'un Ar-Ge ve yenilik altyapısını güçlendirecek, her alanda dijital dönüşüme öncülük edilecek çalışmalar yürütülecek.

Çocuklar ve Gençler İçin

 Yenilikçi İstanbul Mali Destek Programı ve Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programları ile İstanbul'da yaşayan çocuklar ve gençlerin inovasyon, yenilikçilik, girişimcilik alanlarındaki kabiliyetlerinin artırılmasının yanısıra sosyal becerilerinin geliştirilerek geleceğe hazırlanmaları sağlanacak.  

 Biz de Varız

Teknolojinin ve inovasyonun hayatın merkezi olduğu çağımızda Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak "Sancaktepe İnovasyon ve Teknoloji Takımları Merkezi" Projemiz ile bu vizyonda yerimizi almamızı sağlayan ve projenin hazırlanmasında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Abdurrahmangazi Mah. Şehit Hasan Genç Sok. No 8 / 2 34887 Sancaktepe / İSTANBUL - 0216 622 73 15 / 0216 622 73 16 / 0216 622 73 17

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.